Beste reden voor afwezigheid!

Beste reden voor afwezigheid!

25 mei 2015 0 Door amanda kookt
Alweer veel te lang zonder een blogpost. Elke keer neem ik mij voor meer te bloggen en elke keer komt er weer iets tussen waardoor het niet gebeurd. Deze keer heb ik alleen wel een hele goede reden! Ik ben namelijk in verwachting van ons tweede kindje! Een broertje en mede fijnproever voor D. Helaas ben ik alleen niet zo goed in zwanger zijn en heb ik de eerste drie maanden als een dweil op de bank doorgebracht. Ik hield niks meer binnen en eten was echt een crime. Pas toen ik behoorlijk heftige medicatie kreeg ging het langzaam iets beter. Inmiddels ben ik alweer bijna 22 weken en gaat het steeds iets beter. Ik hoop dat ik snel weer helemaal de oude ben want ik mis het koken en bakken wel.
Mocht je het trouwens leuk vinden om foto’s te zien van mijn dagelijkse maaltijden, tussendoortjes en mijn leven; volg mij op Instagram